Skola
Publicerat den






Plugga
Publicerat den


Jag min tönt måste rita så det stannar kvar i huvudet annars åker det ut innan det äns kommit in.



Tack Ebba för en rolig kväll
Publicerat den




Tack Ebba för en helt sjukt kul kväll! Det var så kul att träffa alla igen och även få gratta dig ordentligt! Tack så mycket och grattis igen!



Mysigt
Publicerat den


Idag hade vi en spontan brunch med bara några få men det var helt klart as mysigt!




Fredag
Publicerat den

Var värsta deppig på förmiddagen men sen gick jag och ett par till ner till torget! Då blev jag lite gladare och nu så har jag värsta bästa fredags kvällen men Lollo och Hanna! Vi har bakat pizza och sen har vi ätit den. Kaos jag vet.






Ge mig nu
Publicerat den






Ge mig nu
Publicerat den






7.00
Publicerat den

Godmorgon. Jag är helt död och vill absolut inte lämna sängen! Men det är fredag så jag ska snart gå upp!idag så ser planerna ut att först skola sen vet jag inte! Tror att jag skulle med Hanna till någon men jag är inte så tagg. Aja vi får se 






No hablo espanol
Publicerat den

Torsdag betyder snart fredag och fredag betyder helg. Tagg. Just idag har det varit en rolig dag! Det var roligt på idrotten och på franskan och på lunchen men inte lika kul när vi hade REprov. Provet som gick väldigt dåligt. Om jagvhar tur får jag ett E. Men nu ska jag plugga musik och fysik!






Onsdag
Publicerat den

Jag skulle på den där Råsunda träningen men jag har ett svårt RE prov imorgon så jag prioriterar den! Men annars har det varit en standard dag! Nu ska jag fortsätta plugga. Inte för att det gör mig smartare. Men men min hjärna kanske växer ett par cm om jag har tur.





Ni är det roligaste jag vet
Publicerat den






Tisdag
Publicerat den

Mysig tisdag med sovmorgon och sluta tidigt! Och sen lång lunch! Jag Maja och Estrid åt sushi till lunch. Standard. Estrid fyllde år idag. Sen efter skolan åkte jag med Lollo till Mörby och köpte godis. Tjockt jag vet. Sen så kom jag hem plugga lite och sen gick jag ut och sprang med Hanna! 





Färger
Publicerat den









Ser fram emot
Publicerat den

Fredag för att det är fredag. Dah. 

Lördag för då fyller Ebbsen år! Hon ska ha en Ben&Jerry kväll. Kommer bli en mysig kväll med sånna som jag inte träffat på länge 

Höstlov. Ingen skola bättre en så blir det inte. 






Torsdag
Publicerat den

Inget speciellt hände idag. Jag Maja och Estrid gick till torget och åt på gateau. Standard. Och sen så har jag varit hemma mest och tränat lite och pluggat. Tråkiga torsdagen 




Timon och Pumba
Publicerat den

Den roligaste filmen är lejonkungen : Timon och Pumba! Jag skrattar helt seriöst så jag gråter 





Jag är tillbaka gajs
Publicerat den

Jag har bestämt mig för att blogga lite igen! Jag löser min kompis Ebbas blogg så blir jag så taggad så jag börjar igen 

Ebbasroom.blogg.se bästa bloggen