Sista sommarlovs dagen
Publicerat den

Neeejnejnejnej! Imorgon börjar skolan igen. Känner för att springa och gömma mig. Idag har jag iallafall varit i Täby en kortis med Lollo innan hon var tvungen att dra på brunch och sen så fick jag veta att mina dörrar min nya garderob kommer på onsdag morgon! as nirr! Jag har väntat på dem helt klart för länge. Så jag åkte hem och fixa i mitt rum och snart ska jag iväg på träning. I MISS U SUMMER
Ensamma på Hollister. Once in a life time. 
 
 



Söndag
Publicerat den

Söndag idag och på tisdag börjar skolan! PANIK. Åh vad jag inte vill att skolan ska börja. Men idag så ska jag spela match iallafall mot Järfälla. Just nu så sitter jag i sängen och lyssnar på litt musik. Igår var jag inne i stan med Lollo och hennes kompis Amanda. det var jätte roligt. Jag och lollo åt på Espresso House och det var as gott. Köpte också en enkel väska från Marc Jacob. sen träffade jag min gudmor. Alltid lika mysigt. men nu ska jag smsa Hanna.
 
 
 
 



Dagens Planer
Publicerat den

Idag så ska jag träffa Lovisa. Vi har typ smsat i en timme om vad vi ska göra men nu ska vi äntligen göra något. Sen efter det så ska jag fortsätte med mitt rum. Snart kommer dörrarna till min nya garderob så då måste ju allt vara klirrat. Om tre dagar börjar skolan så man har ju lite små panik men nivet, standard. 
Shoolovisa



Mycket fotboll
Publicerat den

Den här veckan har varit full med fotboll! Jag älskar det och det får mig att slappna av. Jag har spelat sen jag var 4 år gammal och jag gillar det bara mer och mer för varje dag! Bästa sporten helt klart.
 
LOVE IT



Onsdags kväll
Publicerat den

Mysig onsdags kväll började med träning nere på DIP. Jag älskar när en träning är jobbig för att man känner sig så duktig efteråt. Sen cyklade jag hem med Hanna. När jag kom hem smsade Ebbsen så vi gick ut på en kvälls promis. och nu är jag hemma igen. Voila. 
 
 



Armband från Malta
Publicerat den

Pappsen kom hem från Malta härom dagen och idag så fick jag ett armband som han hade köpt! Först trodde han att det var en sak som man hade i håret men sen så sa jag till honom att det var ett armband! Men jag är väldigt tacksam för den fina presenten
 
 
 



Mina ben gör ont !
Publicerat den

Gissa om mina ben gör ont! Jag har inte tränat fotboll på 2 månader och så blev det rivstart med tre matcher på raken och sen en träning. Fast ändå är det skönt att börja igen efter sommarlovet. Imorgon är det match igen fast då spelar jag med mitt vanliga lag. Jag är ganska nervös för att det är ett bra lag vi kommer att möta. 
Wish Me Luck 
 

 
 



Dagen
Publicerat den

Ah jag är så trött nu! Gick upp tidigt imorse för då kom städaren och sen så åkte jag och klippte mig. Sen träffade jag Hanna en kortis innan jag  blev inkallad till en match med Stockan/FCD. Vi mötte Ekerö och jag spela DÅLIGT! men det  var roligt att vara tillbaka! Imorn ska jag spela med dem igen och då ska vi möta Bele Barkaby. Såå jag har suttit i en timme och kollat på min fotbollstvätt ska bli klar så jag kunde hänga den. KUL.
NU SKA JAG SOVA
Godnatt



2 veckor kvar tills livet blir jobbigt igen
Publicerat den

Om exakt 2 veckor börjar de som de flesta barn inte gillar, skola. Det ända roliga med skola är att träffa alla människor igen. Jag ska börja i 9:an vilket är ganska spännande men troligen kommer det att suga ganska mycket.
Men idag har jag varit litt yr så jag har varit hemma åkt lite longboard men mest sovit. Rolig dag eller hur?
 



Make a Change
Publicerat den

Just nu är jag mycket för välgörenhet. Jag ger 100 kr av min månadspeng till behövande barn i Afrika. Har man en chans att hjälpa de barn som har det dåligt, så tycker jag helt klart att man ska göra det. Ett land kan ha mycket rikedomar och ett annat land kanske inte har 1/4 av vad det rika landet har. Barnen i Arfika, t.ex. har lika mycket rättigheter som jag.
 
 
 
 
 



Min negativa sida
Publicerat den

❶ Jag kan inte äta russin eller torkade aprikoser. Kommer jag i närheten av dem så mår jag illa för att det smakar så äckligt.
 
❷ Jag tycker inte om folk som inte kan skapa en konversation. Lite för att jag själv är en person som aldrig slutar att prata,
 
❸ Ibland kan jag tycka att Kändisar är själviska när de har så mycket pengar men få av dem ger något till välgörenhet. 
 
❹ Jag har fobi för mat som har stått i kylen mer än 1 dygn. Jag är en kräsen kvinna. Så testa mig inte när jag är sur.
 
❺ Jag hatar åska så mycket att så fort jag hör ett dunder eller ser en blixt, så gömmer jag mig inne i min garderob.